”IK VOEL ME FITTER EN ZELFVERZEKERDER!”

Nadat ik in een weekblad een interview las met een bekende Nederlander over de voordelen van sporten op latere leeftijd dacht ik: waarom ook niet ? Vroeger sportte ik wel, maar de sportschool is me nooit echt goed bevallen.

Omdat ik positieve verhalen hoorde over de ongedwongen sfeer bij Sport & Beauty Plaza, ben ik in mei 2014 begonnen met sporten, langzaamaan hoorde
ik bij de “vaste groep”, waardoor het sporten ook een sociale activiteit werd.

Ik ga nu met plezier naar de sportschool. Niet alleen is mijn conditie beter, ik ben ook zelfverzekerder en zit beter in mijn vel.

Maria Niewold

”SPORTSCHOOL? NEE HOOR NIKS VOOR MIJ!!”

Na jarenlang [op bescheiden schaal] voetballen en later vele jaren hardlopen en tennissen, begon m,n lichaam wat tegen te sputteren. De kwaaltjes van het ouder worden zeg maar. Wat ga je dan
doen naast 1 avondje tennissen? Eerst een paar jaartjes niets. Wandelen,ja leuk,maar is nou niet bepaald een uitdaging. Na m,n zoveelste wandelrondje,welke mij steevast langs de sportschool in
Scheemda bracht, toch maar eens binnen gekeken en naar de voor mij geschikte mogelijkheden gevraagd.

Dan toch maar eens proberen en kijken wat je noch kan op deze leeftijd. Na een aarzelend begin met instructies van Roy van Zal vond ik het al gauw leuk. Mijn conditie werd zienderogen beter en heb er enorm veel plezier en voel me lekker fit na een uur flinke inspanning. Omdat krachttraining nou niet bepaald mijn ding is doe ik eens per week mee aan de Power-les. Ook een geintje op z’n tijd maakt het alleen maar extra leuk. Na aandringen van Roy heb ik er noch een uurtje cycle bij aangeknoopt,wat ik ook heel leuk vind.

Dus mijn motto is,sporten is gezond,ook als je na een dag werken weinig zin hebt te sporten,wel gaan. Meestal kom je lekker fit weer thuis. Ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden en hoop het nog lang vol te houden,als je maar gezond blijft en daar doen we alles aan. Dus sportschool is toch wel wat voor mij.

Eppo Beertema

Eppo Beertema

 

 

”VAN HARTE AANBEVOLEN, VOOR IEDEREEN!”

Bij deze sportschool werk ik aan mijn gezondheid!

Sinds 2008 sport ik bij Sport & Beauty Plaza Scheemda.

Dat doe ik oa. onder begeleiding van Laura Stokkel. Zij is hier werkzaam als fysiotherapeut.

 

Voor mij is de fysiotherapeut in een sportschool een ideale combinatie, omdat ik een chronische ziekte heb.

 Twee keer per week sporten is voor mij onmisbaar om mijn spierkracht en energie op peil te houden en me zo fit mogelijk te voelen.

 

Ik kan iedereen aanraden om actief te worden en te werken aan zijn/haar gezondheid.

Bij Sport & Beauty Plaza denken de medewerkers met je mee en dat gebeurt op een professionele manier en in een prettige sfeer!

 

Jurrie Dijkhuis