Vaak willen mensen (met hun doelstelling) werken aan het topje van de ijsberg. Maar dan vergeten ze dat het grootste gedeelte onder water zit.

Wat je doelstelling ook mag zijn (afvallen, conditie, spieropbouw etc) alles begint van onder aan. Zo gaan veel mensen (bijvoorbeeld) afvallen. Ze beginnen met minderen van eten (liefst crashen) en iets meer bewegen. Dit resulteert in begin, tot men verneemt dat er niets aan het fundament wordt gedaan.

Zo is de basis voor iedere doelstelling slapen, dan voeding, gevolgd door bewegen, stress, veiligheid, relaties en eigenwaarde. Als je een van deze pijlers overslaat of verwaarloosd zal je je doelstelling niet halen of je doel niet behouden. Alles onder het motto "Change the way of life"

Wij geven je inzicht, geven je handvatten, dingen om te proberen, kijken wat het effect is. En soms zit het in hele kleine dingen.

Voorbeeld als je zegt dat alle doelstellingen beginnen met slapen....Dan zijn er mensen die zeggen, slapen kan ik straks nog genoeg, ik moet nu leven !!!!. Maar wat is de inhoud hiervan ??? Door langer te slapen zal men langer leven maar zeker ook intenser leven. Je begint uitgerust aan de dag en haalt meer uit een dag.

Vaak eindigt men de dag met slapen (hoeveel tijd rest je nog tot de volgende dag). Maar leer om de dag juist te beginnen met slapen. Net als een ontbijt het belangrijkste eetmoment van de dag is. Verander je manier van denken, wij leren je hoe, waarom en waarin toe te passen. Voor alles geldt, wij stimuleren je maar jij moet het doen.

Vaak zeggen mensen ik begin morgen of volgende week, maar stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kan doen. Als je het uitstelt tot morgen kan je je afvragen waar is de motivatie vandaag ? En waar denk je die morgen vandaan te halen. Wij kunnen alleen gemotiveerde mensen helpen met "Change the way of life"

Een ding weet je zeker als je vandaag niets doet weet je dat het morgen niet beter zal zijn hoogstens verder van je doelstelling af.

"Ik kan uit eigen ervaring alleen maar bevestigen hoe waardevol én succesvol de persoonlijke benadering en coaching die dit traject biedt voor mij tot nu toe al is. Nu een jaar bezig en ik ben fysiek veel sterker geworden, vele kilo’s maar vooral centimeters kwijt, en veel meer inzicht in wat ik kan aanpakken in mijn leefstijl (slapen, voeding, beweging, omgaan met werkdruk, onbalans) om me beter te voelen. Als je écht duurzaam veranderingen wilt realiseren kan je dat absoluut met dit traject. Ga ervoor! aldus Pascale

Beat your bodyweight is een geheel nieuw Lifestyle programma in samenwerking met Sport- en Beautyplaza Scheemda.
Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk. We willen weten weten wie je bent en wat je nodig hebt om jouw strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Bij ons sta je er niet alleen voor.

Samen gaan we de uitdaging aan! Maar hoe gaan we dit doen?
Wanneer het lange termijn doelstelling behaald is, krijg je 10% van het betaalde bedrag terug!
Kort samengevat
Kosten

Let op! Wij werken met consulten en staan geregistreerd in het BIG-register, hierdoor
heb je in de meeste gevallen recht op (deels of zelfs volledig) een vergoeding vanuit de basisverzekering.