Groeps-
Lessen

De leukste manier om fit te worden!

KIES WAT HET BESTE

BIJ JOU PAST

Bij Sport & Beauty Plaza hebben we een groot aanbod aan lessen die er voor zorgen dat jij fit wordt, fit blijft, maar vooral, het naar je zin hebt. Kies één of meerdere van onze fantastische lessen die het beste bij jou passen. Onze lessen worden gegeven door gekwalificeerde instucteurs die het beste in jou naar boven halen.

KIES EEN GROEPSLES

Bij Sport & Beauty Plaza helpen we je graag met je keuze. Kom eens langs om vrijblijvend een les mee te doen.

PILATES

Onze pilates lessen worden twee keer per week gegeven door de altijd enthousiaste Jan Benham. De zes basisprincipes van pilates die iedere week tijdens de les worden behandeld zijn; concentratie, controle, centrum, vloeiende beweging, precisie en ademhaling.

KICKBOKSEN

Onze bokslessen, vanaf 14 jaar, worden iedere week op maandag en woensdag avond gegeven. De lessen worden gegeven in onze Dojo onder leiding van Douwe de Wit. We houden de groep klein zodat jij de aandacht krijgt die je verdient. Kids tot 12 jaar op dinsdag en donderdagavond olv Floor van Alphen

BODYFIT

Fit en Fun en goed voor je body tegelijk? Tuurlijk kan dat. Een gezellige les waar een ieder steeds terug komt omdat iedereen het zo leuk vind.

POWER CARDIO WORKOUT

Kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd in één les. Train je hele lichaam in een keer en je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis.

DEMOTEAM

Houdt je van dansen? Dan is dit wat voor jou. Bij Sport & Beauty Plaza hebben we voor zowel (jong) volwassenen als kinderen danslessen met veel persoonlijke aandacht.

PILOXING

Piloxing is een mix van Pilates, voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor het plezier.

CYCLE WORKOUT

Ben je opzoek naar de ultieme workout? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze cycle workout verlaat je niet zonder dat je het uiterste in je zelf naar boven hebt gehaald.

JUMPING CHALLENGE

In weinig tijd veel calorieën verbranden, het kan! Jumping challenge is 30 minuten durende ritmische work-out met een hoog cardio-gehalte en wordt gegevens onder leiding van onze instructrice Annet Houwen.

HARDLOPEN

Bij Sport & Beauty Plaza lopen we iedere woensdag met een gemotiveerde groep een rondje in de omgeving van Scheemda. Ben je bang dat je het tempo niet kan bij houden? Maak je dan maar geen zorgen want onze instructeur Harry Dusseljee zorgt er voor dat iedereen op zijn eigen niveau traint.

COMBI & HATHA YOGA

Kom geheel tot rust tijdens onze yoga lessen. Van beginner tot gevorderde, iedereen is welkom. Onder leiding van onze zeer ervaren instructrice Saskia Hofstede.

POLE FITNESS

Les waarbij leningheid, kracht maar ook conditie een belangrijke rol spelen. Plezier staat in deze les voorop, maar dat betekend niet dat er niet gewerkt moet worden! Gelukkig heb je tussen de les door genoeg rust momenten om weer even bij te komen.

Karate

Onze lessen worden gegeven door instructeurs van Dojo Ohtsuka voor zowel (jong) volwassenen als kinderen. Examens worden ieder half jaar afgenomen op de sportschool.

Bekijk het lesrooster!

Kies wat het beste past bij jou!